Tjobre !



Tjafan !!
I knoow, har inte bloggat på typ... aslänge, men det är dels för att jag inte har orkat och dels för att jag har varit i NY. Btw, jag har inte vvart inne på datorn på typ 2v, #SWAG !! :D

Nu är mina cousins here, a-zum ;)
Jag spelat Sims3, busigt huh :P
Nope, ska vara social nu.
KORV KORV :DD

//Rebecka Tha Snecka

#SWAG

English: Walk
Bieberish: Swag
English: Girl
Bieberish: Shawty
English: Yes
...Bieberish: Yeah man
English: Get out.
Bieberish: Get back in your cage
English: Please?
Bieberish: Aw, C’mon!!

Valborgsmässoafton

Tjena tjena!!!
Är hemma hos Vendela och har det skitmysigt! Vi har nästan precis ätit. Nu ska vi gå till ängsan och titta på brasa och umgås! :) Ha en trevlig valborgsmässoafton önskar alla vi!!!
Puss och Kram från Ylva ♥

Dagens...

Den här söta vita klänningen är Malins. Tyckte att den var så himla fin, så fick jag låna den idag. (Även skärpet är Malins :)

Klänning: Ginatricot
Skärp: ginatricot?

PUSSAR OCH KRAMAR FRÅN YLVA ♥

Tjooo

Hemm just nu. Har varit på dansskolan och spelat in våra låtar i studion. Medans vi väntade så har vi tränat inför talangjakten imorn! :) Ska duscha och packa en väska, sedan sticker jag till Vendela. Vi ska slagga där. Så vi hörs senare :)
Hahaha :) Tagen samma dag då vi var i Kungsan och uppträdde :) ♥
Pussar från Ylva ♥

Just nu...

En normal dag...

KULT LIV

Tjee. Sitter på min altan. Är utelåst.. Försov mig i morse så glömde nycklarna :/ najs att jag slutade 13.30 och jag måste vänta tills 15.30 innan Erik kommer hem. KULT LIV! Skulle ut o springa innan träningen som igår hade jag tänkt men de kan jag ju inte... What evah får göra SO tills imorgon istället nu utomhus, brukar aldrig göra SOläxor så det känns ändå bra att jag gör nått vettigt. FACKK är skithungrig också. Heido

Onsdag


Haha snygg min asså

Kom precis hem från Sofia, övade på dansen (som ni fattar). Chill dag idag med bara 4lektioner, skönt :) Hade hemkunskap som sista, bakade bullar då. Dem blev skit goda men kanske inte så snygga, men vem bryr sig? ;) Aja, nu ska jag snart äta middag och sen duscha & tvätta håret.

Juste, imorgon fyller Sofia år så se till att gratta henne! ;)

Svar på kommentar

Postat av: cajsa

HAHAHA YLVA! det var den 2 april alltså 17 dagar (när du skrev inlägget) inte 1 och en halv månad sen 
svara gärna på kommentaren i ett separat inlägg jag vill ha en förklaring pPpPpp
puss på dig lilla nutte gumman <3

 

SVAR: Förlåt Cajsa, ursäkta mig så mycket. Finns inte att ord att beskriva denna sorg jag känner inom mig ;) Haha nej men, haha hade glömt det. Trodde att den var från i början av mars någon gång....men hade tydligen fel :)

 

Hoppas du överlever detta stora misstag!

 

Pussar från Ylva ♥


Tisdag



Tjena tjena!
Kom preis hem från Rebecka, var där med Ylva, Sofia & Malin och övade på dansen. Vet inte vad jag ska göra nu då, hoppas jag kan åka till tc och köpa flera par nya nylonstrumpbyxor, men vet inte riktigt när mina föräldrar kommer hem... Hade egentligen tänk köpa det idag efter skolan men cyklade så skulle det blivit världens omväg = Vendela don't like. Haha...

hej

9tfo78ct

Home

Hejsan!!!
Är hemma från ängsan nu. Vi hade det asnajs! Vi tog med oss mat, solade hade köttbullskrig. Haha vi är så mogna ♥ Vi hade det askul iallafall ♥
Haha fanns ingen bild när båda var i luften :)
Haha finns många fler bilder. Men detta får räcka :)
Pussar från Ylva ♥

CANT GET ENOUGH


Hellu. har varit hemma hela dagen idag, eller var en snabbis hos mami men sen var jag tvungen att åka tillbaka till papi för att ha nåt fuckat "påskfika" med släkten, eller vi firade papi eftersom han fyllde år häromdan så de var väll rätt ok men hade hellre träffat kompisar men whaat evaaah.. imorgon är det skola tyvärr :/ ska vara mattant hela veckan eller de blir bara 3 dar ist för 5 så de är asnirr! puuss

Sol, vind och vatten...



Hej hej!
Kom hem för nån timme sen från ängsan. Var där med Ylva, Sofia, Malin & Rebecka (som kom hem från NY idag!).

Köpte med mat och dricka till lunch. Satte oss på en filt på gräset och bara chillade, så j*vla nice ;) sen öva vi också på dansen till talangjakten. Gick ner till vattnet också och kastade macka med köttbullarna haha... Kände på vattnet med det är freaking iskallt så det dröjer nog tills jag badar. Hade inte med nån kamera (förutom mobilen) men bilder från dem andra kommer nog upp snart.

Aja, nu ska jag fixa ett youtube konto till bloggen så vi kan lägga upp videos.

Mot ängsan

Tjolahopp!!! :)
Har kommit ut ur duschen nu. Ska göra mig iordning nu. Så hej svejs på er ♥
Älskar er så jävla mycket! ♥

Godmorgon

Godmorgon alla människor!
Ska gå och sätta på mig joggingkläder nu. Ska ut och springa en snabbis. Ska träffa tjejerna vid ängsan kl 13. Så jag får skynda mig lite. Men bloggar mer sedan :)
Pussar från Ylva ♥

Hemma

Haha kom på att jag glömde att säga att jag åkte till Trysil på påsklovet :) Vi åkte i torsdags och kom hem idag. Haha det var inte mycket snö kvar där. Men det var jätte soligt. Jag gick runt i nya byxdressen eller hotpants. Har fått lite färg i ansiktet, och såklart mer fräknar :( varför har jag fräknar, vill inte ha det! :O Huromhelst så blir man enklare brun, om man är högt uppe, (vi var i fjällen) vid snö och såklart vid stark sol. Så blev nog lite brunare :)
Men jag kom hem vid 4a tiden. Gick direkt upp till mitt rum satte på mig bikinin, la mig på studdsmattan läste gamla Frida-tidningar och solade. När solen började försvinna satte jag på mig joggingkläder och tog en kort runda! :)
Det var allt för denna gång! :)
Pussar och Kramar ♥

TJOO SVERIGE!

TJAA. är hemma från en jättefin vecka på i grekland, på Rhodos! har haft det asnajs o chill. men har ganska så mycket jetlag så ska lägga mig snart. bilder kommer nån annan dag för jag har alla på iphonen så ni kan bara få de jag laddar upp på fb än så länge, puusss!

brun fast nee

Sandhamn

Ok. Istället för att skriva värsta långa texten som ni ändå inte kommer orka läsa så blir det en liten bild-berättelse istället (Haha, gud vad töntigt det lät...)


Vi åkte först till Stavsnäs där båten som skulle ta oss till Sandhamn gick ifrån.


Satt och lyssnade på musik den mesta tiden på båten. Chill.


Men gick så klart ut på däck också. Visst det blåste lite men seriöst, vem bryr sig så länge det inte regnar?


Stockholm skärgård in my heart typ


Sandhamn i sickte!


Och så efter ungefär en timmes båtfärd är man då framme ;)

Efter att vi hade checkat in på hotellet så gick vi och åt i den gula huset ni ser i mitten av bilden.


Pappa envisades att ta typ massa kort på mig där '-.- Lixsom kul när man inte sovit ett skit + har inget smink...


Sen skulle vi tydligen ta en promenad runt på ön...


Och efter en stund kom vi fram till en av stränderna på Sandhamn (S.k. Trouville)


Stannade där ganska länge, satt och solade på klipporna och bara njöt. Härligt värre ;)


Efter nåra timmar var vi tillbaka på hotell rummet. Slappade nån timme sen bytte vi om och gick ner till utomhus badtunnan dem har.


Sen gick vi till deras inomhus "anlägging". Satt i bubbelpoolen och simmade runt i bassängen (Lixsom vad skulle man annars göra?)

Efter det fixa vi iordning oss för middagen, mamma tvingade mig att ta med klänning så jag hade på en blommig jag köpte i Barkaby för någon månad sen.


Efter middagen gick pappa och jag ut och fotade solnedgången.


Sen satte vi oss i baren och tog en drink (Haha det där lät en anning konstigt)

Sen gick vi och la oss. Gick upp ganska tidigt och åt fruktost. Tog sen båten tillbaka till Stavsnäs kl. 10.

Gud långt det blev. Hoppsan. Haha... Inte så mycket text men ändå applåd till er som läst hela <3

Love pineapple

Godmorgon alla glada!
Hoppas ni har det trevligt! Själv har jag heeeemskt trevligt! Sitter och äter ananas. Min absoluta favoritfrukt!
Ananas är seriöst godare än godis! Är verkligen kär i denna frukt! Så underbart gott!

The shining

Filmen The Shining handlar om en man vid namn Jack Torrance. Han är en rätt så okänd författare som kämpar med att skriva sin bok. Eftersom han inte lyckas få några böcker sålda blir han tvungen att ta ett jobb över vintern som vaktmästare på ett hotell. Hans plan är att under dessa kalla månader få arbeta med ett nytt bokprojekt. Hans familj tar han också med sig som består av sin fru Wndy och lilla son Danny.

Men efter en tid på hotellet börjar märkliga saker ske och sonen Danny får olika varseblivningar och Jack blir sakta men säkert tokig. Han hör röster och ser olika människor som ber honom att göra sig av med sin familj då de inte vill stanna kvar på hotellet.

Väldigt bra skräckis! Inte för läskig, men ändå läskig! Rekomenderar starkt! :)
Puss och Kram ♥

The little white

Hejsan!

Här kommer bilder på klänningen jag köpte i onsdags! :)
En gullig spetsmönstrad vit klänning från JC. Älskar den! Så himla söt! Detta är även min reservplan som avslutningsklänning i år. Ifall jag inte hittar någon annan, så har jag alltid den här att ha! :) Känns bra att veta att den finns. Kommer ihåg förra året då jag var helt galen! Hade ingenting att ha på mig. Gick runt varje dag den veckan i masor av olika affärer och letade, men hittade inte absolut någon! Slutade med att jag köpte en blå klänning med blommor på. Var inte helt nöjd, men den var väldigt söt egentligen :) Men tycker att det är gulligare att ha en vit klänning på skolavslutningsklänning. Jag kör nog på denna i år! :)
Skolavslutningen förra året :) Ser lite ut som en mupp....men men

Puss och Kram från Ylva ♥

Hemma


Seglarhotellet i Sandhamn, dä vi bodde (bildkälla)

Kom hem för nåra minuter sen från Täby C. Var där en snabbis för att köpa lite mat och sånt till ikväll + kolla/köpa presenter till folk.

Vi var framme i Stockholm (eller på fast landet ska man nog säga) ungefär halv 11 då på vägen hem stannade vi i Nacka Forum och kollade lite. Köpte ett blommigt linne och ett par grå hotpants i sånt här "mys" tyg på New Yorker och en sak till mitt rum.

Kommer lägga in ett separat inlägg om Sandhamn + bilder därifrån snart (ska bara lägga in bilderna först)

Aja, ha det bra och glad påsk på er!


Påskafton!

Godmorgon och glad påsk!
Hoppas ni får en trevlig påskafton, själv ska jag fira den med kusinerna från mammas sida. Träffar ju inte de lika ofta som "Stockholms-kusinerna" Så det ska ju bli vääldigt kul!
Kommer att äta jätte mycket godis, haha :) Älskar verkligen påsken!
Men ha det gött, ät mycket mat och godis! :)
Påskhälsningar från Ylva ♥

Sitter på...

Sitter på bryggan här i Sandhamn och väntar på att få gå på båten. Har haft det grymt bra och vädret har seriöst varit fantastisk ;) Är rätt så trött just nu, sov knappt nåt inatt pga. den baksida extra sängen jag behövde sova i... Aja, skriver väl nåt inlägg när jag kommer hem och visar lite bilder... Puss och kram // Vendela

Vill åka utomlands

Är så avunsjuka på Cajsa och Rebecka som just nu befinner sig i Rhodos och New York! Vill också dit! Men vi kommer att åka några utlandsresor det här året iallafall :)
  • Har varit snack om att åka till London nu under våren. Men då vi hade tänkt att åka, hade jag min dansshow. Annars tittade vi på att resa på kristi himmelfärds-helgen. Onsdagen till kanske lördagen eller så :) Men då skulle min pappa vara på någon konferans i Prag. Han sa att vi kunde åka dit. Det hade varit roligare att åka till London, men trevligt ändå att åka någonstans! :) Det är ju trots allt varmare där :) VS 
  • Egypten blir det på sommarlovet:)                                        
  • En resa på höstlovet blir det också, vet inte riktigt var. Men pappas bror med familj ska följa med, eftersom att resan är för att fira pappa som fyller år 15e september! :) Men det kanske blir till Spanien, Italien eller något i närheten där. :)                                                                           
Pussar och Kramar från Ylva ♥

Sofia goes hamster!


Garvar lika mycket varje gång jag ser den här bilden, haha :) Älskar dig ♥

Jumpsuit

Tjobreeee!! :)
Här kommer bilder på söta jumpsuten som köptes igår :)
Jumpsuit från Bik Bok






Haha, ser helt sjuk ut, men var enda bilden jag hade i "helkropp"

Puss och Kram från Ylva  ♥

Torsdag



God morgon allihopa!
Vakna för nån timme sen av att nån handverkare kom hit och att städaren kom. Irriterande att inte kunna sova hur länge man vill...

Om nån timme ska jag sticka in till stan med mamma och shoppa lite sommarkläder, skor och sånt. Riktigt nice ;) Sen ikväll måste jag packa för imorgon bitti så ska jag till Sandhamn! Sover över där så får se när jag kommer hem på lördag... Men det blir inte världens bästa uppdatering från mig som ni fattar.

Aja, nu ska jag gå ner och äta lunch.

Ylva skriver :)

Hejsan!
Ville bara säga godnatt till alla! Själv sitter jag nog en stund till i soffan och myser i nya jumpsuiten. Ja, nu vart jag lite törstig ska nog pallra mig upp till kylskåpet och hämta något :) *intresseklubben antecknar :) haha
Men puss och godnatt ♥

2 år

Grattis lilla söta hund på 2 årsdagen! :)
Leia som väntar på ett "varsågod"
Haha Leias "tårta"
Haha :) Älskar dig lilla hund! :)
Puss och Kram ♥

Hemma

Hej hej!
Kom hem för nån timme sen från stan. Va där med Ida, Sofia, Kajsa, Ida, Emilia & Klara. Köpte typ inget (förutom mat & nylonstrumpbyxor) men var ändå riktigt nice. Gick runt typ i nåra timmar sen åt vi i Kungshallen och fortsatte sen shoppa. Vid tre behövde Kajsa & Klara sticka iväg på träning och då drog vi till:

Där Ida köpte världens finaste halsband. Tänkte och köpa nåt, men det kändes inte så smart när jag precis blivit av med 800kr...

Men sen när vi satt på bussen tillbaka till slussen så glömde vi gå av och vi kom till vattnet en bit därifrån. Då satte vi oss på bryggan där eller vad man nu ska kalla det. Sen såg vi en liten färja som kom och enligt Ida fungerade på acess kort där så vi hoppade på den:

Och den båten gick tydligen till Grönan så då hamna vi där.  Tyvärr så var det stängt med lite fina bilder blev det ändå:



Vi försöker desperat ta oss in! haha



Seriöst världens coolaste namn!



Sen tog vi spårvagnen tillbaka, tyvärr träffade vi inte carl henrik. Hade tänkt ta några idolbilder ;) Tog spårvagnen till plattan, där vi fota lite vid fontänen:

Jag försöker balansera på "muren". Höll faktiskt på att trilla ner i vattnet en gång...

Sen bar det hem igen...

Haha... Lite konstigt inlägg, jag vet. Men aja... (Juste, alla bilder är tagna från Emilias facebook, min mobil kamera laggade sönder så jag kunde bara ta typ 5kort...)

Tack också Emilia för påskäggen! Lovar att du får nåt nästa gång vi ses <33



Onsdag

Hejsan blöggen! :)
Varit i Täby C två gånger idag. Första gången med mami och Björn. Då köpte det löparskor och gullig vit klänning. Bilder kommer de närmsta dagarna.
Andra gången var med lilla Alice. Då köptes det en byxdress. Kommer upp bild imorn eller i övermorgon.
Älskar den här bilden. Den är übersööööt ♥

Stan (Tidsinställt)


Stockholm i mitt ♥

Nu är väl jag påväg in till stan. Ska bli grymt kul. Hoppas verkligen jag hittar några snygga sommar kläder för det behöver jag verkligen. Aja, blog u later!

Nu: (Ylva)


Vet ni vad?


Jo igår när jag Mikaela och Rebecka skulle åka till tc så upptäckte jag att jag har tappat bort ungefär 800kr!!! Nej, jag skojar inte och nej, jag har faktiskt inte shoppat upp pengarna. Dem är bara borta. Och det är lixsom skumt för jag har inte rört dem i min plånbok, dem har lixsom bara legat där. Så typ jag + mina föräldrar tror typ att det är någon som har snott dem i skolan, men jag fattar lixsom inte hur/när/var... Seriöst det är inte kul, tänk på alla saker jag skulle kunna köpa för 800kr! det är ju hur mycket kläder och smycket och skor som helst typ..! Nu ska jag gå och dampa sönder på något. Hej då.

Tisdag 19.48



Jippi! Vårt internet är tillbaka! Riktigt skönt att det inte var borta lika länge som förra gången...

Hej föresten! Haha... Har precis ätit middag och ska snart duscha & tvätta håret. Låg och solade nån timme på studsmttan i förmiddags, riktigt skönt (även fast solen inte tar så mycket än). Lyssnade på musik och målade naglarna ;) Känns seriöst som att det är sommarlov istället för påsklov..!

Aja, sen efter lunch kom Sofia och Ylva hit, vi övade och fixa på dansen till talangjakten. Tro vi är klara med det mesta av korografin, så nu är det bara att öva, öva, ÖVA! haha...

Imrgon ska jag sticka in till stan med Sofia och nåra till, ska bli kul :) men jag ska ta en buss som går 09.54 så jag kommer inte kunna uppdatera något innan, men gör väl det när jag kommer hem.

Ha det bra!



Tisdag

Hejsan människor!!!
Igår kom Alice och Aminda hem till mig under dagen. Vi ihade det jätte trevligt! Vi låg ute på studdsmattan typ hela dagen, solade, hoppade mm.
Framåt kvällen kom Malin TS hit, och alla stannade över natten.
Nu har alla åkt hem. Jag ska ringa till Vendela och Sofia nu! Men hoppas ni får en trevlig dag!
Typ 1 och en halv månad sedan. Älskar er ♥
Puss och Kram från Ylva

No bloggning this vecka…

Idag har jag inte orkat blogga och imorron drar jag till New York, så jag kommer not inte blogga så mycket denna vecka. Kan försöka slänga in lite inlägg i NY, de har väll WiFi typ överallt där ? Men nu ska jag sova, måste upp rinitgt tidigt imorron. Blog you later <3

Så att ni vet...

Hej hej! Bara så ni vet så har vårt internet hemma slutat fungera så fattar att jag inte kan uppdatera riktigt på bloggen förrän det börjar fungera igen men aja, nu vet ni ;) Puss // Vendela <3

Rekommenderar inte!

Igår så åt vi på Max under våran lilla breake mellan genrepet och showen. Jag tog en suprime meny, men istället för mina pommes la jag till 13 kr och fick en box med opmmes dränkt i ost och dressing, toppad med bacon och Jalapeño.
Jätte snuskig, äcklig, flottig, kladdig, ful! Inte värd att ens pröva, skitäcklig seriöst!
Men hamburgaren var vääldigt god! :)
mini bild på alla :)
PUSSAR OCH KRAMAR FRÅN YLVA ♥

Dagar - Dag 1

Hehe ska gör de där med bilderna som becka gör tänkte jag
haha lite härmapa här :D <3

DAG 1 : Självporträt

Hehe nee det är inte jag xD

Det där är jag :D <33

PUSSAR

24 deltagare. Bara en överlever. Allt direktsänds. Spelens utgång: Den som överlever får åka hem.

HUNGERSPELEN av Suzanne Collins
Japp en bok trilogi av Collins , måste bara säga att eden är skit bra så:
LÄS LÄS LÄS !! :D

1. Hungerspelen                    2. Fatta Eld                            3. Revolt

De handlar om typ frmtida Nordamerika, det finns 12 destrikt och en huvudstad.
De som styr bor i huvudstaden och kallas regimen.. (Haha lite svårt att förklara boken
men ja provar ) Förut hade det varit 13 destrikt men det var typ inbördeskrig o Regimen
förstörde distrikt 13, så för att påmina alla "innvånare" i destrikten så har huvudstaden
ordnat en årlig tävling.

Varje år väljs en flicka och en pojke uts från alla 12 destrikten som ska in på en arena i
huvudstaden, där är deras mål att döda varandra och den som är sist levande kvar
vinneroch får åka hem igen.
:) haha kanske inte så bra beskrivet men böckerna e skit bra!! :D

Här är ett littet smakprov från boken: ;)


Men karriärstiterna stannar i gläntan ungefär 10 m
från mitt träd. De har ficklampor och faklor. Jag blir
som förstenad och vågar inte andas. Har de sett mig?
Nej det hörs på deras samtal att de tänker på annat.

"Borde vi inte hört en kanon nu"
"Jo det borde vi, det finns inget som hindrar dem från att
komma hit på en gång"
"Om hon inte överlevde"
"Hon är död, jag stck henne själv"
"Så  var är kanonen?"
"Någon borde gå tillbaks och se till att jobbet blev
ordentligt gjort"
"Ja, vi vill  ju inte tvingas spåra upp henne två gånger"
"Jag sa ju att hon är död"

Ett gräl bryter ut och håller på tills en av dem tystar de andra.
"Vi slösar tid. Jag går och gör slut på henne sedan drar vi"
Jag trillar nästan ner från trädet. Det var Peetas röst.

DUM DUM DUM..... Haha, ni vet ju inte villka de är så det blir inte lika
spännande för e men ja... :D Hoppas ni vill läsa böckerna <3333

PUSSAR OCH KRAMAR !!!!


PS: De ska göra filmer på dem så om ni int orkar läsa böckerna kommer första filmen
ut typ mars 2012 (tror ja). Jag kan göra ett inlägg senare med vilka ja tycker ska spela rollerna :)

Street dance

God morgon allesammans!
Hoppas ni fått en trevlig start på dagen. Just nu sitter jag och äter frukost. Sedan tänkte jag ringa Alice och försöka bestämma när vi ska träffas och var? Vi hade tänkt sätta oss ned på en filt i solen, ta med lite fika och bara njuta! Ska ju bli uppåt 15 grader idag. Lite kallare än igår, men fortfarande helt ok :)
Här kommer lite flera dans-bilder från kungsan igår :)
Jag och Zara springer av scenen och byter om till magdanskläder. Det är därför typ bara vi är svartklädda. Alla som har vita käder dansar ett till nummer :)
Pussar och Kramar från Ylva ♥

Måndag


Sommar?

Tja tja!
Gick upp för nån timme sen och typ när som helst nu kommer Mikaela hit. Har inte gjort nåt med henne på sjukt länge så det ska bli kul ;) Vet inte vad mer jag ska skriva men ha det gött.

Dag 1 på Påsklovet !!

Ja människor nu börjar påsklovet på riktigt :D YaY!!
Hade bara tänkt chilla idag så det kommer nog några fler random inlägg från mig!
Har tjatat på tjejerna att vi måste skaffa ny design/header så det kanske kommer snart!

Nu ska jag in på Täby.se och kolla på komfimationsläger (hur det nu stavas?)
Hehe, ja becka o beckas mamma satt o prata om det på väg hem från Kungsan igår,
ska kolla om det finns somthing funny :D

Nu måste jag ner och äta frukost annars lackar mamma :(

Ha det chilli ;) <3
Haha var tvungen att lägga upp en bild på en chiili :D


God natt :)

Hejsan!!!
Nu har nästan hela familjen gått och lagt sig. Alla förutom Erik och jag (och mamma, som sover i soffan) Jag går nog inte och lägger mig på ett tag. Men jag säger god natt till er alla ändå! :)

PUSS OCH KRAM FRÅN YLVA ♥

Magdans

Hejsan!!!
Tycker själv att det gick väldigt bra på dansuppvisningen vid kungsan. Roligast att dansa var nog magdansen, så fort vi kom in på scenen applåderade och ljublade hela publiken. Fast det var iof inte så konstigt eftersom att det var jätte många turkar där. Det var tydligen samarbete med Turkiet eller någonting sånt, fatta inte riktigt. Och magdans, det är ju typ Turkiets nationaldans eller något, haha :) Man dansar mycket magdans där iallafall! :)

Söndag



Random bild på mig från helgen

Hej hej!
Kom hem för nån timme sen från Örebro. Har mått dåligt hela dan (huvudvärk & allmänt trött typ) och när jag kom hem visade sig det att jag hade feber. Lixsom jippi sa jag. Nepp, inte precis. Är seriöst lite förbannad på det just nu. För skulle egentligen dragit till gymmet nu... Men jag får hoppas att det iallafall bara är något som går över tills imorgon.

Men aja, nog om det nu. Har haft roligt/trevligt eller jag vet inte riktigt men bra kan man nog säga. Firade min kusin och hennes son igår som fyller år idag/på tisdag, ja det var typ kul(?) fast lite långtråkigt på slutet...

Aja, får se vad som händer imorgon, har inte planerat nåt, (mer än att jag ska lämna in min iphone på lagning) Men I let you know ;)



Hemma hos kussarna

Japp, direkt efter dansuppvisningen så åkte vi till kusinerna. Ska fira Josefine som fyllt år! Men vi sitter här och har det väldigt mysigt! Snart tror jag att det blir mat! Tycker att det är väldigt roligt att äta mat här, eftersom att kusinernas mamma (min farbrors fru) är från Peru. Därför har de lite annorlunda mat. Annorlunda och skitgod!
Jag har det jätte trevligt och hoppas att ni har det lika bra!
Puss från Ylva♥

Dag 21: När jag var liten



Jag som liten :)

Lyckat som fan :D

Tjaaaa folket :D Det gick awsome idag, var skitnervös men det gick fakiskt jättebra!! Kom precis hem, är väldigt trött så ska klippa ett par byxor till shorts sen ska jag sätta mig ute och... göra nånting... Jaja, hörs senare, puss hej leverpastej <3

TAGGAAAAA :D



NU SKA VI FAN UPP PÅ SCEN OCH DANSA :D
TAGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Ge dig för fan -.-


Wish Us Luck

Ja, detta är ett tidsinställt inlägg. Klockan är nu 10 och vi är vid Kungsträdgården och repar för fullt! Efter repet har vi en låång paus då vi kan gå och äta köpa saker mm. Ska titta om hm inne i stan har fått in min bikini. För seriöst jag mste köpa den! Har ju tittat på den hur länge som helst! Men vi hoppas det blir bra soligt väder eftersom att scenen är utomhus!

Tjooo Rhodos

Nu är jag på Arlanda och drar till Rhodos om några minuter! Ha ett jätte bra lov jag kommer hem om en vecka :) pussar/ Cajsa

We♥It - Fire


2 Days

Dag 19: Här bor jag

Dag 20: Tema ”olika”


Ska snart dejta kudden ;)


My Baby ♥

Mina päron tvingar mig i sängenn pga. att jag ska vara vid kungsträdgården SENAST kl.10.00 imorron! :O
Men innan jag ska sova måste jag platta håret, kommer inte orka göra det imorron :P

God Natt Och Sov Gott ♥

Just nu:









♥ YUMMI ♥


Sliten som fean...



Tjaaaaaaa!!
Idag har jag ju dansat en hel del...
Dansade mellan 12 och 15, det blev ganska jobbigt mot slutet ;) Sämst kondis right here ;)
Men alla som läser detta, KOM TILL KUNGSTRÄDGÅRDEN KL. 13.50 IMORRON :D

Jaja, efter träningen gick jag och Sofia hem till Ylva. Där hoppade vi studsmatta, fikade och bara njöt av solen, vilket var väldigt mysigt :)
Nu ska jag gå ner till köket och tjata fram lite Ben&Jerrys :D

Varmt!

Så skönt med lite värme! Vet faktiskt inte hur varmt det var, men det var nog 20 grader, minst. Har gått runt i shorts, linne och barfota. Funderade på att sätta på bikini ett tag! Haha :) Men det hade varit lite överdrivet.
Men efter dansen så följde Sofia och Rebecka med mig hem. Vi låg och solade på studdsmattan, fikade lite och bara njöt! Blir så glad när det är varmt!
Pussar och Kramar från Ylva ♥

Vår

Hejsan!!!
Sitter brevid brorsan och äter upp hans godis! Haha :) Jag har blivit en liten godisråtta den här helgen. Man tänker hela tiden: Ja en till, det här är den sista. Men det går seriöst inte att sluta :)
Favoriten :)
Tidigare idag var jag, Rebecka och Sofia (från bloggen) på dansskolan och repade inför uppvisningen imorgon. Ska bli grymt kul! Fast var jävligt varmt att dansa när solen lyste på. Men såååå skönt att våren (sommaren) kommit!
Snodde den hä bilden av Zara
Japp, men nu ska jag gå ut i det fina vädret och njuta!
Pussar och Kramar från Ylva ♥

Lördag

Har precis kommit in efter att ha varit ute & sprungit. Ska äta fruktost nu & duscha. Sen ska jag typ följa med in till stan och kolla lite, efter det ska vi hem till min kusin & fira alla som har fyllt år. Stannar väl där typ hela kvällen, men aja ha det bra! Puss // Vendela <3

ALICE PLACE

Hejsan!!!

Sitter här i soffan hemma hos Alice och äter godis. Cajsa åkte hem vid 18.30 men kom tillbaks typ vid 21. Så nu sitter vi alla trei soffan och myser. (Ylva, Cajsa och Alice) Vi sätter nog på en film lite senare :) Får passa på att umgås med Cajsa innan hon sticker på söndag till Rhodos :)


arkivet


Btw, Cajsa har fått sin iPhone4


Pussar och Kramar ♥

Sitter i bil...

Sitter i bilen just nu påväg till Örebro & lyssnar på musik. Hann inte blogga när jag kom hem idag efter skolan, var tvungen att packa & tvätta håret. Hann inte heller göra nåra tidsinställda inlägg (haha lat?) så jaa, ingen vidare uppdatering blir det från mig förrän tidigast söndag kväll... Juste glömde nästan, JAG HAR PÅSKLOV!! fan va nice asså! :D aja, ha det gött & trevlig helg på er! Puss // Vendela <3

surfing like a whaterman

hej alla! det är såå hemskt att vara sjuk! det är som att ha feber fast att jag inte har över 38 :S jag fryser så att det ilar i mina tänder! men thank god for alvedon! :) jag har drogat mig med alvedon...typiskt mig, missbrukar alvedon xD så när någon ringer och frågar hur jag mår, så säger jag att jag mår asbra! märkte precis att alvedonen börjar värka, jag springer omkring, solar, videobloggar. sen efter en/två h slänger jag mig i sägen med benen upp för att jag håller på att svimma, fryser som sjutton....patetiskt om man tänker på det :D HAHA! jag såg den nya halebop-reklamen! seriöst, det är nog den roligaste reklamen jag sett! det är nakna gubbar i kallingar som simmar omkring i en pool, med simfötter,syklåp och snorkel :D yaoman yaoman, surfing like a whaterman! aaaah det är så roligt :D ujuj nu känner jag hur alvedonen börjar värka! måste videoblogga :D

Påsklov

OMG!!! Godmorgon alla söta människor!! Är jätte glad för att jag kom på att det är påsklov om fucking 1 dag!!!! Amaziiiing!!! Såååå trevligt! Hoppas att alla får ett gudomligt bra påsklov!



-.-

Kom precis hem från dansen, är helt slut !! Har så jävla ont i huvet, mina ben gör on och jag har sån jävla pms -.- Serisöt gud, kill me now !!!!!! Nu ska jag äta, sen duscha sen slänga mig i sängen och försöka sova ut (vaknade lixom 5.40 när jag brukar gå upp 6.30 -.-). Nubbar jag dampat lite lätt här. Hej då !

16.53

Hejsan!!
Ska snart sticka till dansen i typ 3h :) Som sagt ska vi ju repa inför på söndag. Så det blir mycket dans den här veckan!
Ja, hoppas ni får en trevlig kväll. Har själv lite läxor och sånt, så kanske inte blir något mer inlägg.
Från i vintras

Puss och Kram ♥

Tja !!!!!

Ska snart dra till dansen... Ska dansen 2h 30min, det kommer bli förjävla jobbigt ;) Och idag åker min bror till Italien, kommer inte träffa henne på mer än 1v :'( JAG SAKNAR DIG REDAN NOELLE !!!!! Och nu kom jag på en sak... PÅ TISDAG ÅKER JAG TILL NEW YOOOORK :D Fan va kul det ska bli !! Jaja, tråkigt inlägg, måste nu göra lite hemkunskap -.- Puss och kram, skumbanan !!

Torsdag



Tjena tjena på er!
Kom precis hem från skolan, hade bara 3lektion idag, riktigt nice ;) Ska gå ner och äta lite mellis & typ bara slappa. Senare kanske jag följer med mamma till tc, måste köpa lite saker... Juste, ska bara säga att i helgen så ska jag till släkten, men jag tror jag kommer fixa något tidsinställt inlägg innan jag åker. Aja, ha det gött ;)

Dag 18: Känslor


Jag skulle personligen kalla detta för kärlek och glädje ♥
På bilden är det Malin och hennes übersöta lillebor :D

Frukost

Godmorgon allesammans! :)
Hoppas ni fått en trevlig torsdagsmorgon. Just nu sitter jag och äter frukost. Har verkligen fått en crush på denna underbara yoghurt!
och tillsammans med  blir livet underbart :) haha
Nej men det är underbart gott!
Men ska sticka till bussen nu! Ha det najs! Puss och Kram från Ylva ♥

Baka, baka, liten kaka ;)

Idag kännde jag ett så otroligt sug av kladdkaka, så efter skolan bestämmde jag mig för att baka en kladdkaka :D




Mihihi, den blev faktiskt sjuuuuukt god :D


Hei



Har inte hunnit blogga idag för att... jag har faktiskt ingen aning om varför jag inte har bloggat...
Sorry :O
Men jaja, orkar inte blogga heller nu så...
Jaja, orkar inte tråka ut er, det tråkar ut mig med...
Puss hej leverpastej !! ♥

Dag 17: Ett ögonblick


WOW, ett öga...
Hihihihi ;)


På...


Onsdag

Hejsan!
Ska snart sticka till träningen med Sofia. Väldigt trevligt! :)
Haha ser jätte allvarlig ut
Ska hämta ett äpple nu :)
Pussar och Kramar från Ylva ♥

jag såg honom..han såg inte mig

heja alla! imorse kände jag hur mina ben ville springa jorden runt.. så jag dammade av min cykel som stod bakom huset under ett överdrag. den röda cyckeln glänste i solen svaga ljus. mina första trampningar kändes som att lyfta en björn doppad i smält kola. men med tiden släpte den känslan och jag flög iväg. tills jag kom fram till en korsning där det stod en bil. bilen stod stilla, kanske förare väntade på någon, jag tog förgivet att det var jag på min cykel han väntade på. när jag passerade bilen började den att rulla... bilens nos träffade mitt ben, allt blev svart... det sissta jag kom ihåg var smärtan i hela kroppen och i ansiktet då jag skallade gatan... jag dog...jag är död...jag är en zoooombie!!!! nej det är jag inte, men historian var sann....förutom smärtan....och benet... men han träffade min bakhjul! gubbjävel... puss o kram

Tisdag


Äntligen vår :) Foto: Jag

Hej hej!
Har varit i skolan som vanligt idag, hade som ni redan vet vollybollstunering som det gick typ bra för oss i. (Vann 3 av 4 matcher.) Plugga engelska när jag kom hem och gjorde hemkunskapsläxan, sen när pappa kom hem följde jag med han ut och sprang, riktigt skönt ;) aja, nu ska jag titta lite på tv eller fortsätte plugga...

D to the ANS



Idag så kommer jag dansa från 17.25-20.00.
Det ska jag även göra på torsdag och på lördag från 12.00-15.00
Detta för vårat uppträdande i kungsträdgården på söndag :D
Vi ska dansa på "Barnens dag", har ingen jävla aning om vad det är, men jaja ;)

Love This Song

Adore You - Lil Rain


Jag vet att den här låten är gammal...
Men fan va bra den är !!
I ♥ It


Dag 16: Självporträtt i svartvitt


Wish Us Luck

Godmorgon!!! :)
Detta är ett tidsinställt inlägg. Just nu så spelar vi volleyboll. Haha kommer att faila hårt!

Voolybrudarna...

Hejsan !!! Idag har vi volleybollturnering i skolan. MIT lag suger OCH vi har världens sämsta namn ! Vi heter 0Vollybrudarna", men jag och Malin M tyckte vi ska heta "Mongo Macka". Mongo för att jag och Malin är det, Ma för MAlin och cka dör rebeCKA :D Coolaste namnet evah ;) Nej, nu måste jag göra mig iårdning. Ha det så bra !

Love Me - Yiruma




Jag vill lära mig att spela denna låt på piano.
Så sjukt fin !!

hej... nånting mer? nej? ok..

hej alla männ i skor! (hörde det av malin ts)

omg! lyssnar på your song! aaaaw den är så fin, från moulin rouge med ewan mcgregar! hörde den på mitt kalas. som btw var superkul! :) jag hade tänkt ha ett burlesque-kalas men eftersom dem har för lite kläder på sig, fick jag inte ha på mig det :( men då kom jag på, MOULIN ROUGE! pappa: ja det kan bli kul. han tänkte då på stora can can klänningar. men sen när alla kom, så hade dem korsetter och små,små,små kjolar... pappa höll sig mest borta xD
har inte mycket mer att berätta.... nopp men kram då <3




Hemma från träning

Måndag: löpträning
Måndagsträningen utförd hah :) Imorgon blir det halvdag idrottsdag, volleyboll (i skolan) Sedan sticker vi hem till mig eller någon annan och fortsätter på vår egna dans. Därefter sticker vi till dansen 17.25-18.25, men imorgon ska vi stanna kvar till 20:00 och repa inför en dansuppvisning på kungsträdgården inne i stan . (söndag) Treevlans :)
haha :)



3days

Dag 13: Tema ”ljus”


Dag 14:
En vinterbild

Dag 15: Kärlek
4baa0af6270dd7c6fbb9cc7d287b8b27_large


My day

Har som vanligt varit i skolan...
Ficj sluta 25minuter tidigare, det var väldigt skönt :)
Efter skolan köpte jag och Klara glass. Jag vet, riktigt kbry, men den nya cornetto glassen är sjuuukligt god !!
94088_cornetto_enigma_hasselnotCornetto Hasselnöt = 2 Die 4

Och förresten, igår fyllde Alex Pettyfer 21år, GRATTIS SNYGGING ♥


Nej, nu ska jag göra annat...
Puss och kram, hörs senare ♥

Svenska

Hej hej !! Jag har svenska nu, men MaxiTaxi har satt på sitt internet så nu har jag WiFi :D Hihi, nu måste jag fortsätta, Albin kommer få damp. Puss hej <3

Gomorron :)

Fint väder idag... Eller inte... Hej förresten :) Idag är det skola -.- Men har sovmorron, så det är ju ganska bra :) Jag vet inte mer vad jag ska skriva.. Ha det så bra så hörs vi... Nån gång :)

IM TALKING TO THE MOON

tjo igen! blev inget idag med papi men troligtvis ska vi köpa "den där grejen" imorgon eller onsdag eller torsdag hihi ser framemot det enormt!! haha ja men har inte så mycket mer att skriva men imorgon är det iallafall skola ( om jag är frisk) vi hörs imorgon pussar♥

Seriöst, det är vår

Så underbart! Det är typ 11 grader här hos mig. Älskar våååår :D

DANS

Vet inte riktigt vad som händer idag. Vet bara att jag ska till dansen vid 15.35. Men är lite sugen på att åka in till Täby C. Köpa fina jumpsuiten från Bik Bok. Och jag måste beställa hem bikinin från hm. Har seriöst tittat på den hur länge som helst! Haha :) Japp...har inte så mycket att säga.
Här är då den bikinin jag ska beställa :) Så vacker...

Godmorgon människor!!!

Japp som ni vet sov Alice här. Vi hade det lika mysigt som vanligt. Vi vaknade upp för 1,5 timme sedan. Men hon stack hem vid 12. Så här sitter jag och äter lite frukost. Trevlans :)
Malins fest igår var skitkul! Lärde känna människor mycket bättre, vi satt liksom och pratade ut :) haha
Men jag, Sofia, Alice och Aminda stannade där tills typ kl 01.00 Eller något sånt. Var väldigtt roligt iallafall!
Tyvärr glömde jag kameran, men Aminda hade med sin och tog flera hundra bilder tror jag :) haha. Kan säkert sno några av hennes.
haha, finns vackrare bilder. Men älskar dig verkligen ♥

jag kommer aldrig sluta älska dig, det ska du veta

godmorgon babes! har ingen feber idag  och knappt ont i halsen men är sjukt förkyld fortfarande. men måste säga att SINOVA är ett awesome läkemedel mo förkylning, man tar bara 3 tabbletter om dan och de hjälper sjukt mycket, har bara tagit de i 3 dagar! haha lite reklam där för det men aja. skulle egentligen kolla på eriks innebandymtach i salem idag men fick inte åka dit för mami eftersom jag fortfarande e sjuk, så lär väl ha en rätt så tråkig dag men ska troligtvis åka till täby med papi och köpa en sak, ni får veta mer senare idag, lovar att blogga senare idag. Kyssar Cajsa

TIDSINSTÄLLT


Festens tema

Hej allihoopa!
Just nu är jag och många fler hemma hos Malin på hennes fest. Riktigt nice ;) haha vet inte vad jag ska skriva mer men ha det gött och trevlig lördags kväll :)


Snart så...


Minnen <3

Snart så kommer Sofia hit och då ska vi dra hem till Ylva sen till Rebecka och göra oss iordning för Malins fest ;) Älskar verkligen våran present till Malin, så hoppas hon också gör det. Aja, ska packa ihop det sista nu :)

sjuk.se

hejhej! jag är sjuk, orkar inte förklara men är skitförkyld med mera. skulle hem till malin ikväll men jag kan som sagt inte. HAR INGA LÄXOR ELLER PROV TILLS NÄSTA VECKA så hade tänkt att ha kul och inte behöva tänka på skolan i helgen men då blir man självklart sjuk fml
har inte så mycket mer att skriva men vi hörs
gammal bild men jag och min älskade lillasyster
PussN Cajsa


Män som hatar kvinnor

Väldigt bra, men väldigt hemsk!
/Ylva ♥

Fredagkväll

Hejsan!!!
Sköönt med fredagkväll. Ikväll händer ingenting speciellt. Är hemma, vi tänkte sätta igång någon film :) Trevlans. Kom på att jag alltid brukar vara borta på fredagar. Men denna är jag hemma :) Men som Vendela skrivit, ska vi bort till Malins fest imorgon. Ska bli väldigt roligt! Är ju temat moulin rouge, så vi var i Täby C och letade efter kläder.
Haha :) Efter festen så ska Alice sova över hos mig. Myyys ♥

Igår så var det 50% på allt på Bik Bok, så jag köpte ganska mycket. Jag köpte:
  • Blå skjorta
  • Blå bikini, både över och underdel
  • Blå tröja
  • Röd topp
Får lägga in bilder sedan. Men nu ska vi sätta igång en film :)
haha jag just nu...:) inte fin, but who cares....?
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll så hörs vi imorn, puss och kram ♥

Fredag


weheartit.com

Hej på er!
Vet att jag har varit lite off eller vad man ska säga. Men har varit sjuk och har inte haft lust eller så...

Aja, skönt med fredag idag :) ska bara slappa typ, titta på tv och sånt. Imorgon kväll har Malin fest så innan ska jag, Rebecka, Sofia & Ylva köpa lite saker till festen, och sen fixa oss iordning. Ska bli grymt kul ;) Ha det bra och trevlig helg på er!
 

Dag 12: Min vardag


Ja, jag spenderar ju min vardag i skolan -.-
Inte det roligaste som finns kanske, men det finns ju värre saker...
Men annars är jag med kompisar, dansar och sover ;)

För att jag inte har ett liv...

UTSEENDE
1. Vilken ögonfärg har du? Gröngrå
2. Hur lång är du? Typ 173cm

3.Vilken hårfärg har du? Blond 
4. Långt eller kort hår?: Ganska långt... 
5. Piercingar? Öronen
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha? Kanske liiiite grönare
7. Hur lång skulle du vilja vara? Nöjd som jag är
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha? Samma som jag har nu
9. Vill du ha kort eller långt hår? Låååååångt 
10. Skulle du vilja ha piercing? I naveln
11. Har du lätt för att bli brun? Det kan man inte påstå ;) 

SENASTE DU
11. Åt ? Tror det var frysta hallon
12. Drack? Juice
13. Fick sms av? Elin
14. Du kysste? -
15. Senast sa du? Typ hej ? 
16. Kramade? Tror det var min moder... 
19. Du spydde? Någon månad sedan 
20. Du grät? Ingen aning !!
 
KÄRLEK
21. Är du singel? Yes
22. Förhållande med? - 
23. Ditt längsta förhållande? No idea... 
24. Med vem då? -
25. Första kärlek? Ingen aning...
26. Har du varit/är riktigt kär? Nej
27. Gillar du någon just nu? Om man räknar med ett cruch på en kändis, så ja ;)
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft? Typ inget...
29. Vill du vara singel? Nej...
30. Vill du gifta dig? Nån gång...
31. Vill du ha barn? Samma som förra
32. Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän? -

VÄNSKAP
32. Den som vet mest om dig? Vendela och Sofia
33. Den vän som du har känt längst? Vendela
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän? Svårt val... 
35. Någon du saknar att umgås med? Netti ♥
36. Tappat kontaken med någon du saknar? Olivia ♥
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig? Olivia ♥
38. Den du har mest minnen med? Haha, Vendela ;)
40. Har du någon gång varit vän med någon du gillat mer än vän? Kanske, kommer inte ihåg... 

ÖVRIGT
42. sport? DANS
43. galen eller lugn? Jävligt galen ;) 
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra? Jepp, det har jag faktiskt hört väldigt många gånger...
46. Har du hört att du borde bli modell? Yes
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag? Kläder ?
50. Vad tänker du på just nu? MAAAAAT :D

Eftersom jag har så grymmt tråkigt snodde jag detta fran Cajsa (som också bloggar här)...
Orkar inte skriva mer, ska typ kolla TV, eller nåt sånt nu...
Puss puss ♥

H&M

Tjenare !! Sitter inne på H&M och väntar på att Sofia, Vendela, Ylva och Aminda ska prova färdigt… De provar kläder till Malins fest, jag orkar inte, ska ändå åka hit imorron, ska även släpa hit Vendela och Sofia… Kanske ska facerapa Vendela nu när jag har hennes iphone ;) Haha, smidig man är :P Nej nej, nu ska jag sluta, bloggar när jag kommer hem :) Puss puss <3

Tjaaaaaaaaa !!

Tjenare mannen !! Sitter hemma i en fåtölj... Ska nog läsa lite hemkunskap för att sedan dra till dansen... Hoppas vi har Eriknpå mixen idag, han är typ världens coolaste danslärare :D Och förresten, det blåser som n i helvete... När markisen blåser ser det ut som det blixtrar här där jag sitter (alltså med ryggen mot fönstret). Jaja, nu ska jag keep plugging, se you later beatches !!

Dag 11: Tokigt



Hehe, fattar inte vad som menas med "Tokigt"...
Men jag tycker det är tokigt att inte gilla Alex Hetastihelajävlavärlden Pettyfer ;)


Trött chey ♥


OMG, en nytagen bild på mig :O ;)

Hehe, ni skulle bara veta vilket rum jag sitter i just nu ;)
Det är så att det finns nada täckning i vardagsrummet, så well well, here I am ;)

Men jaja, är ganska trött, ska nog göra mig iårdning och glutta lite TV, sen dra mig till sängen.

KLOCKREN ^^

 
TÄNK OM ALLA företag skulle tillverka kondomer
Gevaliakondomer: När du får oväntat besök
Nokiakondomer: Connecting people
Lättakondomer: När du bestämt dig
GB-glasskondomer: Jag o min Magnum
Alwayskondomer: En renare o torrare känsla
Loréalkondomer: Because you're worth it
Com Hemkondomer: Snabbt, stabilt & jättejätte bra
OLWkondomer: Nu är det dax för fredagsmys
Nikekondomer : Just do it
Donkenkondomer: I'm lovin it

Haha, fan va klockren ^^
Snodde den från Klaras facebook !!

Dag 10: Detta gör mig glad









Hehe, många otroligt vackra bilder ;)
Men jag blir glad av mycket, men mina vänner gör ju min dag ♥
Det är nog allt jag behöver säga !!


It's spring bitches :D


OMG, tog denna utanför mitt köksfönster för typ 10min sen :D

Jepp, NU HAR ÄNTLIGEN VÅREN KOMMIT !!
Fifan va jag har saknat dig våren, thank god you're here now !!

Och hej förrsten :)
Idag har jag gjort det gammla vanliga, vaknat upp och sett ut som en zombie, vart i skolan, flummat asmycke osv.
Jag kom på att jag, Elsa och Noelle är väldigt lättroade ^^
Hehe, ska ej ta upp här vad vi gjorde, men shit pommes fritt va vi garvade, specielt i mastsalen...
Ah, minnen för livet ;)

Nej, nu ska jag ta och... göra... något... ehm...ja...

Svenska :(

Hejsan alla människor!!!
Kom hem för en stund sedan och just nu sitter jag och äter macka :) Kommer antagligen inte blogga något mer idag eftersom att jag har en stooor svenska läxa, kanske tom är ett prov :O Vet inte riktigt. Men måste plugga och sen träning vid 18.30 :)
Pussar och Kramar från Ylva ♥

Good morning sunshine!!!

Hej hopp!!!
Har haft en trevlig morgon, gick upp nästan 30 minuter tidigare än vad jag brukar göra så jag har gått runt och slöat mig. Nämen har duschat, ätit frukost osv. Nu ska jag snart gå till bussen nu.
Men ha en fortsatt trevlig dag! Hörs senare :)
haha :) Förra lördagen tror jag, myskväll hemma hos Alice

Älskar dig lilla unge ♥


Färjestad vannnnnn!!!!

Woooooooooo!!!!

:(

Känner mig jätte ledsen. Lite olika anledningar, men jag känner att jag hatar mitt liv! Allting är så jobbigt! Vill vara ett litet dagisbarn igen...

I ♥ U mina flummisar


Detta är nog världens mest random och roliga personer !!
De är så tard, men så himmla underbara.
Fr. v. Malin, Julia, Noelle, Emma.

♥ ni tjejer betyder♥


To the dance

Hejsan människor!!! :)
Kom hem för ett tag sedan och snart är det dags att sticka till dansen :)
Trevlans :)
Haha vacker bild...jag och Sofia är det iallafall på :)



Dag 9: Dagens


Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg så blir det gårdagens outfit (eller ja, gårdagen om du läser detta inlägg 4/4-2011 ;))
Tröja - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot


GRATTIS ELLEN BELLEN !!


Idag fyller den über söta chey fjortis !!
Grattis, grattis, grattis Ellen Bellen !
♥♥


Sofia was here <3

Jaa folket, nu sitter jag här framför datan igen :)
Har precis duschat efter träningen. Löpträning !

Nu sitter jag bara framför datan, äter en macka och tar det lungt :D
Chattar även med Cajsa, Ylva och Becka på skype...

Hehe det var typ allt jag hade att säga, mycket va?? xD
Men ha det Trevligt och God natt <3


"What ever you go, I will be there"


Hemma från träning

Kom hem från träningen och duschen för ett tag sedan. Träningen var trevlig, inte så jobbig. Kanske inte tog ut mig helt. Men det får bättras på :) Ska gå ut med hunden nu.

Så hej svejs :)


tjululu


hej hej, martin har varit här hela kvällen men nu har han precis gått till bussen. vi åt middag o jordgubbar med glass och paj till efterrätt myyyys♥ nu skypar jag med ylva och sofia men ska nog kolla tv också. pappa är i Paris just nu, han har varit där över dan på äffärsresa, hoppas han köpt något till mig (: vi hörs nån annan dag, bloggar ju mest på min egna blogg www.cajsisord.blogg.se. PUSS & KRAM

Me don't orking...


Hehe, me like this photo ;)

Nämen tjenare mannen !!
Läget då ? <-- Inte meningen att ni ska svara på frågan, men om ni vill så :P

Nej men jag har varit i skolan idag, WOW, you gotta be kidding me :O
När jag skulle gå hem från skolan var det grymmt bra väder, påmindes om sommaren vilket ger mig ett *happyface* :D
Men efter skolan var jag i Täby med Ylva, Klara och Malin C.
Provade en byxdress på H&M, jag funderar på att beställa den från hemsidan, men såklart hittar jag den inte där -.-
Men nej, nu ska jag slua, ska sätta på deppan :D

Dag 8: En favoritbild


Foto: Jag
Redigering: Jag
©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©

Skit :(

Tänkte göra ett konto på hm för att kunna beställa bikini där. Men man måste vara över 16 :( Får fråga my parents :)
randomize.com haha

Japp får lösa detta :)
Puss o Kram ♥

Snart träning!

Hejsan!
Sitter här hemma och tittar på Scrubs och äter macka :) trevligt trevligt
Var i Täby C med Malin, Klara och Rebecka en stund efter att vi slutat. Gick runt och tittade på kläder. Vill så gärna ha en byxdress/jumpsuit/playsuit (haha många namn) Är så gulligt. Men har inte hittat någon än som jag "fastnat" för.
Var inne på JC, tycker att de har fått in jätte fina kläder där. Jätte fina klänningar och flera jätte fina linnen/blusar. Finns ett jätte snyggt linne som ser ut som ett vanligt linne framifrån fast broderad över ryggen. Haha hittar ingen bild :) Men det är skitsnyggt!
Japp ska snart sticka iväg på träning. Men istället för vanliga träningen så ska vi träna i en springgrupp. Kommer jogga utomhus i skogen hha :)
Puss och Kram från Ylva ♥

(RUBRIKSBRIST)

Gick hem från skolan idag efter spanska. Mår skit. Har feber. Pappa säger ändå att jag typ måste gå till skolan imorgon. Det suger. Är skit hungrig. Kan inte äta, illamående. Försöker sova. Går inte. Konstigt inlägg. God natt. Hej då.

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp


Italien sommaren 2010 ♥

min helg :)

hej alla!

i fredags var jag hos finaste alice. vi var uppe till tre och höll på med garage band (man spelar in sin egna musik). kan inte säga att det lät så bra :S
igår så var dem 8:åriga tvillingarna ingrid och isak hos oss :) dem är så söta! jag och ingrid gick ner till min gamla skola och åkte linbana, gungade och åkte rutchkana :D vi åt oxfilè med potatisgratäng mmm! supergott!

min lillebror och kusin! <3 älskar er!


kram malin


Goodmorning !!

Hejsan på dejsan !! Idag har jag inte särskilt mycket att göra... Ska somsagtvar dra på dans 15.35-17.30... Men jaja… Har återigen brännt mig på tungan, och återigen var det chailattens fel -.- Kul, sen drack jag blodapelsinjuise imorse och BAAM, det sved som faaaaan. Så nu sitter jag här men en flaska fyll med is på tungan ;) Kul att veta :P Nej, nu ska jag dra !? Puss hej leverpastej !! <3

Sämst uppdatering från min sida !!


Ganska gammal bild...

Förlåt att jag inte har bloggat tidigare idag !!
Har seriöst inte orkat + jag har vart upptagen nästan hela dagen !!
Men jaja, ibland måste även jag få ta en dagspause från bloggen :P
Woho, nu låter det som att bloggen är mitt favoritintresse, lixom visst, det är kul att blogga, men det finns 10000000000000saker som är roligare än det, men även 10000000000000saker som är tråkigare än det...
Jepp, nu vet ni det, kul att veta...
 K BRY !!


Topshop in my <3

Hejsan!!! :)
Ja som ni alla vet var vi ju inne i stan idag. Var inne på massa affärer och blev så ledsen för att allt var så fint! Haha kommer ju inte ha råd att köpa allt i affärerna. Men finast var allt inne på Topshop.
129 kr, topshop         Kär i denna ring, fanns dock inte i min storlek :(


topshop   Brun skinnjacka. Skulle älska denna om den var svart. (haha luvan ser jätte konstig ut)


Haha sååå coola tröjor :)


Gullig jumpsuit :)

Cajsa hitta gullig bikini :) (hon köpte inte den)


Haha köpte ingenting :)

Coola vi är :)
Puss o Kram från Ylva ♥

Film-Recention


En kylig vinterkväll, tre skidåkare i en stollift blir förvirrade när deras resa till toppen plötsligt avstannat. Den isande vinden förvärras när strålkastarna släcks och lämnar dem strandsatta i mörkret. När de väntar på hjälp, träffar den verkliga mardrömmen dem. Skidorten har just stängts för helgen och lämnat gruppen strandsatta högt över bergssluttningarna i en mötande snöstorm. Med olycksbådande ylanden som ekar genom den omgivande skogen, kommer de att behöva göra några tuffa beslut för att överleva.

Tyckte den var jätte bra! Men samtidigt skit äcklig på ett ställe... Rekomenderar verkligen. Och för er som inte fattar så är det typ en skräckfilm/thriller. Av mig får den:
,5/5 i betyg.

En rebellisk tonårstjej från Malibu i Kalifornien skickas av sin far till en strikt privatskola i England där hon får lära sig att värdesätta äkta vänskap.
 
Haha... Aja alla har ju typ sett den så jag tycker inte den behöver värsta långa beskrivningen... Såg den typ bara för att världens hetaste kille är med i den. Ja, jag pratar om Alex Pettyfer. Men tycker faktiskt ändå filmen är ganska bra. Av mig får den:
/5 i betyg.

Sydney har varit blind i nästan hela sitt liv. Efter en hornhinnetransplantation får hon dock synen tillbaka. Efter att ha börjat se igen börjar hon även se missnöjda andar.

Världens typ sämsta skräckfilm, var inte ett dugg läskig. Men den var ändå lite crepy ibland. Om man vill bli rädd så ska man inte se den här filmen ialla fall... Av mig får den:
,5/5 i betyg.

Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv blev uppochnedvänt när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York till ett strandhus i en mindre stad. Sedan dess har Ronnie varit arg och frånvarande och hennes mamma bestämmer att Ronnie ska spendera sommaren hos sin pappa, en före detta pianist. Här tar en otrolig historia om kärlek vid, historien om den första kärleken och historien om kärleken mellan far och dotter.

Vet seriöst inte varför vi såg den... haha men den är ändå bra så varför inte? Av mig får den:
 /5 i betyg.

Lördag 22:12


Min & Rebeckas snygga rumpor

Tjena på er!
Som ni redan vet typ så var jag i stan idag med Sofia, Rebecka, Cajsa & Ylva. Mysigt :) Köpte inget, eller jo jag köpte en chailatte. haha det kunde ni aldrig gissat? ;) aja, har typ inte gjort nåt nu på kvällen, bara slappat typ... Är grymt trött nu om ni vill veta, ja vet klockan är bara 22 men sov inte så bra inatt så... Aja, tänkte slänga inte en recention av filmerna vi såg igår/idag.

Dag 6: Tema ”grön”


weheartit.com, ofc

Stan with the girlz :D

Haha japp nu är man hemma från stan...
En rolig, tröttsam dag som slutar med ont i fötterna. :)
Jag själv köpte inget o har iinte riktikt koll på vad de andra köpte så
det får ni ta reda på av dem :D

Oj juste tappat min ipod :S
Måste möta nån snubbe vid halv åtta i gribbylundscentrum..
hoppas nån av tjejerna kan följa med mig :)

(I brist på bilder: weheartit.com )



Gomorron

Hej hej !! Vi vaknade typ 8.15, nu tittar vi på The Eye, äter chips (eller vi ÅT chips, jag har ätit upp alla ;D) och kakor :) Men jaja, ska fortsätta titta på filmen nu, puss hej leverpastej <3

Hejsan efter a long time :)

Nu är man tillbx här på bloggen igen :D Hehe förlåt för jag inte skrivit på ett tag, men jag har haft mycket att göra. Men ni är jag tillbaka!! Nu sitter jag, vendela, becka, Ylva och Cajsa , och tittar på en amerikan pie som hackar som fan... Haha, jag bloggar från min mobil o den tar snart slut på batteri så måste sluta skriva nu så ja har batteri kvar :D Skulle lägga till en bild om ja kunde <3 Pussar Och Kramar ///// SOFIA :D

Cheyerna <3

Hej hej !! Vi har kollat på film, käkat gott, dött av Alex Pettyfers snygghet och nu ska vi titta på americqn pie ;) Treflans !! Nu ska jag sätta mig in i filmen, men ha det så gött people !! Puss Rebecka <3

Awsomness ♥♥


Awsomness på hög nivå !!
Awsome låt och awsome musikvideo, GILLA GILLA :D

Dag 5: En gammal bild


Jag Thailand påsklovet 2009 ♥

Sitter här...

Sitter här med Rebecka, Cajsa, Ylva & Sofia. Haha aja nu vet ni det.

Strax dra till Den Bullassade Rumpnissen



Tjenis penis !!
Första april idag... Har ni blivit lurade ?
Inte jag, men har lurat folkisar :)

Ska iallafall snart dra till Vendela, måste bara packa mina grejjor först.

Btw, sitter och lyssnar på My Chemical Romance ♥
Asgrymma, love you.



Nu är jag klar, hejdå ;)

Ska sticka till Vendelas place now

Japp, thats right. Ska ha myskväll med the girls. Men ha det gött :)
Haha så kul vi hade :)

Puss och Kram ♥

Data :)

Tja !
 Sitter på datalektion nu.
Ska göra någon grej med Japan, kul liv -.-
Nu mååste jag börja, Frasse dampar annars...
Puss puss ♥


God morgon!

Hej allesammans!
Hoppas ni fått en trevlig fredagsmorgon! Sista dagen innan helg! Har pratat om att göra någon med cheyerna. Men är lite oklart! Men ha en trevlig dag! Vet inte riktigt om det blir så bra uppdaterat ikväll av någons sida på bloggen. Så pussar från Ylva  ♥
Kom även på att det är första april idag! Får fundera på något att lura folk med :)

RSS 2.0